76 MD

76 MD je okenski sistem iz PVC profilov s šestimi komorami in tremi tesnnili, ki je bil na trgu predstavljen sredi leta 2014.

Število plasti

Število plasti

6

Učinkovitost profila

Učinkovitost profila

Uf=1,1W/(m2k)

Premer profila

Premer

Krilo 78 mm Okvir 74 mm

Specifikacije stekla

Steklo

Ug=1,00 W/(m2k)

Specifikacije zvočne izolacije

Zvočna izolacija

Rw ≈ 32 dB

Specifikacije toplotne izolacije

Toplotna izulacija

Uw=1,1 W/(m2K)

Kakovost ki traja

76 MD je okenski sistem iz PVC profilov s šestimi komorami in tremi tesnilnimi tesnili, ki je bil na trgu predstavljen sredi leta 2014.

OPIS IZDELKA

76 MD je okenski sistem iz PVC profilov s šestimi komorami in tremi tesnilnimi tesnili, ki je bil na trgu predstavljen sredi leta 2014.

Sistem temelji na najnovejših dosežkih na področju toplotne izolacije, ki so jih razvili vrhunski inženirji in tehnični strokovnjaki. Posledično varčevanje z energijo še nikoli ni bilo enostavnejše in dostopnejše, stroški ogrevanja pa cenejši.

Zvočna izolacija je izjemnega pomena za zdravje in občutek ugodja v sodobnem prostoru. Z oknom serije 76 MD hrup, ki je lahko škodljiv za zdravje, ostane zunaj. 76 MD ponuja investitorjem, arhitektom in urbanistom impresivno paleto priložnosti za nove gradnje in projekte prenove. Izredno široka paleta barv, oblik in površinskih tekstur za individualne variacije omogoča prepoznaven in izjemno individualiziran videz fasade vašega objekta.

Toplotnoizolacijsko steklo, vgrajeno v okna serije 76 MD, je dvoslojni paket iz dveh enojnih stekel v kombinaciji Low-e in float. Posamezna stekla so med seboj ločena z inovativnim “warm edge” profilom, prostor med stekli pa je napolnjen z argonom. Vse našteto zagotavlja, da steklo, ki predstavlja največjo površino na oknu, dosega vrhunske vrednosti pri toplotni izolativnosti.

Ker je naša primarna kakovost, ponujamo le profile vrhunskih svetovnih znamk kot so Kommerling, Trocal, Aliplast in Feal. Kakovost naših izdelkov je priznana v državah po vsej Evropski uniji.

RAZPOLOŽLJIVE RAZLIČICE

Barve, materiali, strukturni ali gladki profili

Antracit-Grau
Eiche-Dunkel
Golden Oak
Quarzgrau Matt
Ral 9016
Sapeli 24