88 MD

88 MD je okenski sistem iz PVC profilov s 7 komorami in tremi tesnili med okvirjem in krilom.

Število plasti

Število plasti

7

Učinkovitost profila

Učinkovitost profila

Uf=1,1W/(m2k)

Premer profila

Premer

Krilo 78 mm Okvir 74 mm

Specifikacije stekla

Steklo

Ug=0,50 W/(m2k)

Specifikacije zvočne izolacije

Zvočna izolacija

Rw ≈ 34 dB

Specifikacije toplotne izolacije

Toplotna izulacija

Uw=0,75 W/(m2K)

Kakovost ki traja

88 MD je okenski sistem iz PVC profilov s 7 komorami in tremi tesnili med okvirjem in krilom.

OPIS IZDELKA

88 MD je okenski sistem iz PVC profilov s 7 komorami in tremi tesnili med okvirjem in krilom. Vgradna globina 88 mm za PVC profile pomeni začetek nove gradbene dimenzije, usmerjene k oblikovalskim željam sodobne arhitekture, ki pričakuje tesno povezavo med estetsko dovršenostjo in najvišjimi funkcionalnimi in tehnološkimi rezultati.

Zvočna izolacija je izjemnega pomena za zdravje in občutek ugodja v sodobnem prostoru. Z oknom serije 88 MD hrup, ki je lahko škodljiv za zdravje, ostaja zunaj. Inovativna tehnologija tesnjenja in zvočno izolirana stekla zagotavljajo mirno in tiho bivalno okolje tudi ob prometnih cestah, v bližini letališč, železnic ali industrijskih obratov.

Z okni serije 88 MD se odpira veliko in vznemirljivo področje sodobne arhitekture, v katerem je možno izvesti zahtevne konstrukcije z zelo ozko optično širino profila – eleganco in popolnimi proporci. S tem sistemom so si PVC okna priborila svoje mesto pri zahtevnih oblikovalskih posegih. Izredno široka paleta barv, oblik in površinskih tekstur za individualne variacije omogoča prepoznaven in izjemno individualiziran videz fasade vašega objekta.

Toplotnoizolacijska stekla vgrajena v okna serije 88 MD so troslojni paket iz treh enojnih stekel v kombinaciji Low-e in float. Posamezna stekla so med seboj ločena z inovativnim “warm edge” profilom, prostor med stekli pa je napolnjen z argonom. Vse našteto zagotavlja, da steklo, ki predstavlja največjo površino na oknu, dosega vrhunske vrednosti pri toplotni izolativnosti.

Ker je naša primarna kakovost, ponujamo le profile vrhunskih svetovnih znamk kot so Kommerling, Trocal, Aliplast in Feal. Kakovost naših izdelkov je priznana v državah po vsej Evropski uniji.

 

RAZPOLOŽLJIVE RAZLIČICE

Barve, materiali, strukturni ali gladki profili

Antracit-Grau
Eiche-Dunkel
Golden Oak
Quarzgrau Matt
Ral 9016
Sapeli 24