88 MD AluClip

Aluminij je odporen na vremenske vplive in ohranja svojo vrednost. S fascinantno brezčasno eleganco ponuja široko paleto možnosti oblikovanja in zagotavlja zelo visoko stabilnost.​
Število plasti

Število plasti

7

Učinkovitost profila

Učinkovitost profila

Uf=1,0W/(m2k)

Premer profila

Premer

Krilo 78 mm Okvir 74 mm

Specifikacije stekla

Steklo

Ug=0,50 W/(m2k)

Specifikacije zvočne izolacije

Zvočna izolacija

Rw ≈ 34 dB

Specifikacije toplotne izolacije

Toplotna izulacija

Uw=0,75 W/(m2K)

Kakovost ki traja

Aluminij je odporen na vremenske vplive in ohranja svojo vrednost. S fascinantno brezčasno eleganco ponuja široko paleto možnosti oblikovanja in zagotavlja zelo visoko stabilnost.​

OPIS IZDELKA

Aluminij je odporen na vremenske vplive in ohranja svojo vrednost. S fascinantno brezčasno eleganco ponuja široko paleto možnosti oblikovanja in zagotavlja zelo visoko stabilnost. Po drugi strani pa je PVC sinonim za visoke vrednosti toplotne in zvočne izolativnosti. Z oknom serije 88 MD AluClip lahko dobite oboje: aluminij in PVC. Z drugimi besedami, dobite lahko prednosti obeh materialov v enem inovativnem sistemu.

88 MD AluClip je PVC serija 88 MD AluClip ojačana z aluminijem. Serijo 88 MD AluClip odlikuje PVC profil s 7 komorami, tremi stopnjami tesnjenja in vgradno globino 88 mm. Ta sistem zagotavlja vse vrednosti toplotne in zvočne izolacije serije 88 MD AluClip.

88 MD AluClip ponuja investitorjem, arhitektom in urbanistom impresivno paleto priložnosti za nove gradnje in projekte prenove. Z okni serije 88 MD AluClip se odpira novo in vznemirljivo področje moderne arhitekture. 88 MD AluClip vam nudi najboljše iz obeh svetov: eleganten dizajn iz aluminija v skoraj neomejeni paleti barv in optimalne izolacijske vrednosti sodobnega PVC okenskega sistema.

Toplotnoizolacijsko steklo, vgrajeno v okna serije 88 MD AluClip, je troslojni paket iz treh enojnih stekel v kombinaciji Low-e in float. Posamezna stekla so med seboj ločena z inovativnim “warm edge” profilom, prostor med stekli pa je napolnjen z argonom. Vse našteto zagotavlja, da steklo, ki predstavlja največjo površino na oknu, dosega vrhunske vrednosti pri toplotni izolativnosti.

Ker je naša primarna kakovost, ponujamo le profile vrhunskih svetovnih znamk kot so Kommerling, Trocal, Aliplast in Feal. Kakovost naših izdelkov je priznana v državah po vsej Evropski uniji.