loading

Les je tradicionalni material, ki ga za izdelavo oken uporabljamo že stoletja. Za les se odločimo, kadar želimo že na zunaj prikazati toplino in prijaznost svojega doma.

Les vas zagotovo ne bo razočaral, saj lesena okna niso samo estetska, temveč tudi izjemno energetsko učinkovita in okolju prijazna. Lesena okna tako lahko postanejo glavna vez notranjosti vašega doma z okolico, v kateri se nahajate.

Lesena okna imajo precej nezanemarljivih prednosti, a tudi nekatere specifične lastnosti, katere je dobro poznati, preden se odločite za njihov nakup.

Pri lesenih oknih je treba paziti predvsem na kakovost lesa in izdelave, saj nam le ta zagotavlja dobre lastnosti okna, ki bo služilo svojemu namenu. Pri MCA inženiringusvetujejo, da izberete kakovostna lesena okna iz lepljenega lesa, ki so ustrezno zaščitena, da ohranijo videz naravnega lesa in obdržijo lastnosti naravnega materiala.

Prednosti lesenih okvirjev:

  • les je naraven material, ki je na razpolago v domačem okolju,
  • ob pravilni zaščiti in vzdrževanju doseže dolgo življenjsko dobo,
  • dobra toplotna in zvočna izolativnost,
  • prijetna bivalna klima.

Strokovnjaki pri MCA inženiring-u vam nudijo tdui brezplačno strokovno svetovanje na vašem domu in vam pri tem ponujajo celovito rešitev od načrta do izbire materialov, barv, dobave in montaže.

Podjetju MCA inženiring d.o.o. lahko poleg vgradnje oken zaupate tudi izdelavo NOTRANJIH VRAT ali ZIMSKEGA VRTA.

Vsebina podrobno

Kategorija

MCA Okna

Datum

17. aprila, 2018

Avtor

lara15

Dodaj komentar

MCA Holding
MCA Okna
MCA Vrata
MCA Zimski vrt
MCA Holding
MCA Okna
MCA Vrata
MCA Zimski vrt